19 . March , 2009

Ny Århus-hjemmeside

Århusianerne er gerne langt fremme med smarte tiltag på iværksætterfronten (tænk bare på fremragende hjemmesider som www.100svar.dk eller de fine iværksætterbøger fra Start & Vækst), så måske resten af landet skulle kaste et blik den nye hjemmeside for Århus-iværksættere under www.aarhus.dk. Her har man samlet relevante link fra iværksættermiljøet i byen, og det er da en fremragende idé, ja, det er vel nærmest konceptet med en lokal portal. Man kan finde oversigter over råd-givning, finansiering, netværk, uddannelse, lokaler og initiativer, der spænder over diverse uddannelser og institutter. Det eneste problem er sådan set, at der er så mange annoncer at det kan være en kende vanskeligt at fokusere på de relevante informationer. Men kan man leve med det, er oversigten god og omfattende, hvis ikke udtømmende. Se selv på: www.aarhus.dk/aa/portal/handel/ivaerksaetter

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag