19. March , 2009

Iværkættere er fremtidens guld

Instituttet for Fremtidsforskning tager jævnligt temperaturen på danskerne og har konstateret, at der langsomt, men sikkert bliver flere af os, der kan kalde os »fremtidsorienterede«. Så kan du genkende dig selv og dit livssyn i nedenstående, så glæd dig over, at være en af landets stærkeste fremtidige ressourcer:  Den fremtidsorienteredes • typiske roller: Iværksætter, projektmager, visionær • strategi: firstmover, nyskaber • ønskelige fremtid: mere af det nye • syn på fremtiden: den er fuld af muligheder • livssyn: idealist, optimist • tænkemåde: dynamisk, refleksiv • handlemønster: agerer, proaktiv • tro: på sig selv og egne evner • syn på forandring: en nødvendighed

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag