19 . March , 2009

IT-vækstmiljø på IT-universitetet

Det er flotte rammer, som det nye IT-vækstmiljø i Ørestaden kan byde opstartsvirksomheder velkommen i. 3.500 kvadratmeter på 5. sal på IT-universitet i Ørestaden i København skal huse ikke blot iværksættere, men også samarbejds-projekter mellem forskere og virksomheder, udstillings- og demofaciliteter og et iværksætter-eksperimentarium. Microsoft er rykket ind med et IT-laboratorium for studerende, og væksthuset er base for et nyt højteknologisk netværk for »pervasive communication«. Det nye Innovation Lab København vil også være på stedet med udstilling af demonstration af ny teknologi for en bred målgruppe.For at kunne flytte ind i IT-vækst-huset skal man være nyskabende, innovativ, forskningsbaseret eller højteknologisk. Branchemæssigt skal man beskæftige sig med IT, tele, mobil, spil eller videnbaseret rådgivning. Virksomhedens vækstmål skal være så ambitiøse, at man i løbet af en kort årrække påregner at flytte ud igen.  

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag