19 . March , 2009

Connect Denmark reconnect'er

Netværksorganisationen Connect Denmark har fået et alumninetværk for iværksættervirksomheder, der har været igennem et såkaldt »Springboard« (en sparringsrunde med erfarne rådgivere) hos organisationen. Alumninetværket har fået navnet »Reconnect«. »LanguageWire havde været igennem et Springboard, og det var gået godt.  Nogle år senere var vi inde til en evaluering, hvor vi sad blandt andre etablerede virksomheder, som ligeledes havde været igennem Connect Denmark, og delte erfaringer. Vi blev enige om, at det kunne være spændende at mødes om det,« fortæller Thor Angelo, der er partner i virksomheden LanguageWire og kontaktperson i Reconnect. Resultatet blev en pendant til andre erhvervsgrupper, hvor man mødes med ligestillede, der alle har startet og driver egen virksomhed og været til et Springboard. Thor Angelo udelukker dog ikke, at der på et tidspunkt slækkes på det sidste krav.

Kører bare »Vi startede op sidste år og mødtes ca. hver halvanden måned. Hver gang var der en præsentation fra en af deltagerne med en udfordring, de stod overfor, og så diskuterer man det,« fortæller han. »Efterhånden kører snakken bare, og bliver i løbet af arrangementet løsere og løsere, og til sidst får vi en bid mad.« »Det er båret af enshed. Alle har en virksomhed, alle er leder. Vi er også personligt ens på mange områder,« siger Thor Angelo. Et område, de ca. 20 deltagere i Reconnect i hvert fald er ens på, er at de har nok at se til. »Det er de sværeste mennesker at samle, men vi holder det i gang fordi det er drønspændende. Der kommer gerne en 10-12 stykker til mødet, og målet for 2005 er, at der skal komme omkring 15 til hvert møde. Det er en god gruppe, men heller ikke for mange,« siger han. Om netværket udvikler sig til flere grupper eller deltagere er endnu for tidligt at svare på, men ifølge Thor Angelo er begge muligheder åbne.

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag