18 . March , 2009

MG50 som forbillede

Det århusianske netværk af virksomheder MG50 havde for nylig besøg af Marianne Jelved. Den radikale folketingspolitiker mener, at MG50 skal være forbillede for lignende iværksættermiljøer i resten af landet. Hun lægger særlig vægt på virksomhederne i netværkets evne til at dele viden og i fællesskab løse større opgaver for kunderne. »Jeg er meget optaget af den måde MG50 fungerer på. Netop fordi man bidrager med hver sine kompetencer, skaber man ny viden, og det tror jeg er en måde, vil skal lære at arbejde på.« »Samtidig er det vigtigt at skabe nogle fødesteder, hvor unge kan slå sig ned for en overkommelig penge og realisere deres forretningsidéer.« Under besøget noterede Marianne Jelved flittigt på en serviet og fik en stribe idéer med hjem, som hun håber at kunne overføre til politiske tiltag, der kan gøre det lettere at starte og udvikle egen virksomhed. 

Kontakt

Susanne Hoeck

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag