18 . March , 2009

Kom i gang med forretningsplanen

Har du svært ved at komme i gang med din forretningsplan, så burde du måske klikke ind på Startguidens »Kom godt i gang«-test. Testen består af 12 spørgsmål der handler om ambitionsniveau og ressourcer og er hurtigt at løbe igennem. For eksempel spørger testen, hvad du skal bruge forretningsplanen til (f.eks. at få et lån i banken), om du vil drive en fuldtids- eller deltidsvirksomhed, og hvilken type kunder du vil sælge til. Når du har svaret på spørgsmålene får du en kort rapport, der giver dig anbefalinger og links til, hvad du bør være opmærksom på i din forretningsplan.Og som omtalt i sidste nummer af Iværksætteren, er den nye version af Startguiden gennemtænkt. Det betyder naturligvis, at du ikke lades i stikken efter at du har fået din rapport. Startguiden sender dig videre til to muligheder for at opbygge din forretningsplan: Min Forretningsplan Basis og Min Detaljerede Forretningsplan, hvor det anbefales at starte med Basis-versionen, hvis man ikke tidligere har lavet en forretningsplan. Begge kan oprettes online på Start-guiden eller downloades som Word-skabelon. Du finder den nye test og andre gode links på www.startguiden.dk/forretningsplan_selvtest/0/32/0  

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag