18. March , 2009

Iværksætterprisen 2004

Fristen for at indstille kandidater til regeringens Iværksætterpris er netop udløbet, og det er blevet til en liste med 230 spændende virksomheder. Næste skridt er, at dommerpanel udvælger netop den iværksætter, der har »vist evne og vilje til vækst og kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed.« Først skal der dog kåres to regionsmestre fra hver af  regionerne Storkøbenhavn, Sjælland og øerne, Fyn og Sønderjylland samt Midt- og Nordjylland. De udvalgte iværksættere nomineres til den nationale pris og kåres ved specielle åbent-hus-dage, som bliver afholdt af de regionale erhvervsservicecentre. Det foregår 26. august og den 6. september.

½ million i førstepræmie

Åbent-hus-dagene bliver også informationsdage for potentielle og nystartede iværksættere, hvor de regionale erhvervsservicecentre byder på foredrag, rådgivning og mulighed for at møde såvel andre ligesindede som inspirerende erhvervsfolk fra regionen.
Som den farverige finale får super-iværksætteren overrakt en halv million kroner af økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen ved et prisarrangement 30. september, der på faglig og festlig vis vil sætte fokus på de danske iværksættere.

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag