16 . March , 2009

Optimister får succes

Enhver iværksætter ved, at det kræver disciplin at være sin egen chef. At det føles fantastisk tilfredsstillende, hver gang man er færdig med en opgave og grænseløst irriterende, når man efter en hel arbejdsdag føler, at man ikke har udrettet noget som helst. Amerikaneren Brian Tracy har skrevet en – ja, meget amerikansk – bog om, hvordan man planlægger sit arbejdsliv, så man både får personlig og forretningsmæssig succes. Og den er slet ikke så fjollet endda, selvom den egentlig blot remser op, hvad de fleste ved i forvejen: At det er vigtigt at fokusere i stedet for at flakke, at man skal undgå alle overspringshandlingerne, løse de kedelige opgaver først osv. Men ind i mellem kan det være godt at blive mindet om banaliteterne, som f.eks. at tænke positivt – og så behøver man jo ikke nødvendigvis at følge alle bogens gode råd.

Kontakt

Susanne Hoeck

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag