16 . March , 2009

10 mio. kr. til nyt dansk iværksætterakademi

Regeringen har afsat 10 mio. kroner til et nyt iværksætterakademi. Akademiet skal senest i 2005 kunne tilbyde undervisning og have sat forskningsaktiviteter i gang, som skal komme studerende på erhvervsrettede og videregående uddannelser over hele landet til gode. Det skal blandt andet lade sig gøre ved at undervise over internettet.Akademiet er et af elementerne i regeringens handlingsplan »Et samfund med plads til det frie initiativ«. Det bliver Videnskabsministeriet, der skal lede etableringen af iværksætterakademiet, hvis kurser i iværksætteri skal være meritgivende. Akademiet skal som nævnt også stå for forskning og udvikling på iværksætterområdet, hvilket bl.a. vil omfatte udvikling af viden og pædagogiske metoder.

Kontakt

Susanne Hoeck

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag