22 . January , 2009

Sæt din yndlingsvase på auktion

En webshop , der sælger brugskunst, er ingen nyskabelse. Til gengæld er det unikt, at webshoppens kunder selv kan sætte butikkens varer på auktion, som man kan på Dubuy.dk. Ønsker man eksempelvis en skind-taske til 1.495 kr., og denne skindtaske er en mulig auktionsvare, kan man sætte den på auktion i fire timer. Man byder automatisk en startpris, i dette tilfælde 800 kr., oghar ingen budt over prisen ved hammerslag, får man tasken til 800 kr. Vil man ikke selv holde øje med auktionen, er det muligt at indgive et maxbud, hvorefter Dubuy.dk automatisk byder for en, hvis budet overbydes – så længe der altså findes plads inden for max-budet.

“Der findes masser af internetbutikker, og konkurrencen bliver større og større. De der overlever, er dem som forstår at give kunderne indflydelse og give dem en oplevelse – og det får de i høj grad gennem auktionerne,” siger Kenneth Madsen, som har startet Dubuy.dk ved siden af sit deltidsjob som lærer. Varerne køber han hos leverandører i det meste af verden, og nogle varer får han selv produceret.

“Når vi lægger varer ud til auktion, aftaler vi det altid med leverandørerne, så de er indforstået med det. Rigtig mange synes det er god idé, fordi de ser Dubuy.dk som et oplagt sted at komme af med restpartier,” siger Kenneth Madsen og fortæller at kunderne efterhånden strømmer til. Det giver håb om, at han snart vil kunne kvitte lærerjobbet helt. (ifs)

www.dubuy.dk

"

Kontakt

Iben F. Skjaerlund

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag